GYIK

Q?Csak komplex munkákkal kapcsolatban fordulhatok a Garden-Kulture Kft.-hez?
A.

A válaszunk nem. 

Kollégáink rugalmasságának és szorgalmának köszönhetően nemcsak komplex munkákat vállalunk, – legyen szó akár a tervezésről, akár a kivitelezésről – hanem kertrészletek áttervezését, részmunkák kivitelezését (gyepszőnyeg terítése, burkolat építése, meglévő növénykiültetések átalakítása a meglévő, jó kondíciójú növények figyelembevételével) is. 

Kollégáink szakmai felkészültségének és sokrétűségének köszönhetően vállalunk még növénydekorációk készítését, különös tekintettel az egynyári növényekkel történő “díszítésre”.

Természetesen ezekre a munkákra vonatkozóan is ugyanolyan ajánlatot készítünk, mint egy teljes kert esetében.

Q?Mikor várható a visszahívás?
A.

Rendszerünk automatikusan továbbítja e-mail fiókunkba a visszahívás kérését. Célunk, hogy minden megkeresésre a lehető leghamarabb tudjunk választ adni – adott esetben felvenni a kapcsolatot Önnel-, de legkésőbb 2 nappal a visszahívás igénylése után jelentkezünk a megadott telefonszámon.

Q?Miért nem találok árlistát a honlapon?
A.

Kollégáink a kertfelmérés és személyes egyeztetést követően a kért munkákra személyre szabott, egyedi árajánlatot készítenek, melyek tételesen tartalmazzák a felmerülő költségeket, mind a munkadíjat, mind az anyagköltséget illetően. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lehető legrészletesebb ajánlatot kapja minden kedves Ügyfelünk, mely alapján jól nyomon követhetők a munkafolyamatok és a szükséges anyagmennyiségek. Természetesen a megrendelést követően a kivitelezés során adódhatnak eltérések, változások rajtunk kívül álló okokból, melyekről minden esetben tájékoztatjuk az Ügyfelünket, hogy a megbeszéltek alapján folytatódhasson tovább a munka.