Konyhakerti növények

Itt a nyár, itt a grill-szezon! Mi imádjuk! A hagyományos szalonnasütéstől kezdve a grillezésig mindenféle kerti sütögetésben van gyakorlatunk. Aki szereti a különlegesebb ízeket, ahogy mi is, annak igazán fontos, hogy milyen fűszereket használ! Ezért a jó szakács gondoskodik róla, hogy legyen a közelben friss fűszer. Így kerül a kertbe rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, zsálya, levendula, petrezselyem, lestyán és még sorolhatnánk… De a megszokott fajtákon, ízeken kívül mindig jelennek meg új, izgalmas fűszerek, így jó lépést tartani az új trendekkel és fortélyokkal!

Na és persze ne felejtsük el a finom vacsora utáni frissítő koktélt sem! Kedvencünk a mojito, amihez a friss mentalevél és citromfű elengedhetetlen hozzávaló. Szerencsére nem kell hozzá fűszeres kert, hogy mindig friss alapanyaghoz jussunk, ugyanis a legtöbbjük cserépben vagy ládában is jól érzi magát!